Relaxare si Masaj la Pensiunea Noel
Relaxare si Masaj la Pensiunea Noel
Relaxare si Masaj la Pensiunea Noel
Slide icon

Relaxare si Masaj la Pensiunea Noel

Relaxare – Masaj

Oboseala si stresul vietii zilnice pot fi coplesitoare. Cand v-ati lasat ultima oara grijile deoparte si v-ati acordat cateva clipe de relaxare? Daca nu prea curand, e timpul sa o faceti! Intr-un ambient deosebit, in mireasma lumanarilor parfumate si a unei muzici pe masura, puteti beneficia de un masaj relaxant care sa va dea o stare de bine.

 • Masaj partial – coloana/ membre inferioare/ membre superioare/ cervical
 • Masaj facial – un rasfat divin, atingeri relaxante si uleiuri fine ce hranesc tenul, pielea capului si firele de par de la radacina
 • Masaj cap – un masaj profund al scalpului concentrat pe punctele vitale de energie, o solutie perfecta pentru migrene si umeri obositi
 • Masaj de relaxare  – un masaj traditional al corpului care are cas cop mentinerea organismului intr-o stare functionala perfecta. Ajuta la relaxarea si tonifierea musculara, inlatura starea de oboseala prin relaxarea sistemului nervos.
 • Masaj anticelulitic – dobandeste o forma zvelta si tonifica-ti corpul printr-un masaj care are ca scop imbunatatirea circulatiei locale in zona afectata de celulita, eliminarea toxinelor, excesului de apa si grasimilor.
 • Masaj generalmasajul la care ai visat intotdeauna! Un masaj clasic al corpului, fetei si scalpului. Stimularea circulatiei sanguine va induce o stare generala de bine ce nu te va parasi tot restul zilei.
 • Reflexoterapie/ Drenaj limfatic/ Masaj terapeutic

masaj-relaxare-olanesti-pensiunea-noel-3

Rezervare rapida

  Data sosire*

  Data plecare *

  Adulti*

  Copii

  Numele*

  Telefon*

  Adresa de email

  Mesaj (optional)

  Campurile marcate cu * sunt obligatorii

  Rezervarea este ferma in urma achitării unui avans de 30%, din totalul sejurului, in termen de 3 zile lucrătoare, de la emiterea facturii de avans. In cazul anulării rezervării, avansul nu se returnează.

  Abonează-te la noutăţi

  Top