Termeni și condiții

Politică rezervări, plată în avans şi anulări

Deoarece ne dorim să aveţi o experiență cât mai plăcută la Pensiunea Noel din Băile Olănești, dorim să începem cu organizarea activității de rezervări. Astfel, pentru a preîntâmpina eventualele neplăceri, vă aducem la cunoştinţă politica noastră de rezervări şi de anulare a rezervărilor efectuate direct la pensiune sau prin partenerii noştri.

Orarul Check-in şi Check-out

 • Check-in: 14:00
 • Check-out: 12:00

Rezervări

Rezervarea se poate face prin contact direct cu pensiunea Noel la numerele de telefon  0730 592.411,  sau prin email la adresa: office@noelolanesti.ro

Pentru a garanta o rezervare solicităm plata anticipată a 50% din valoarea sejurului, in baza unei facturi de avans. Diferenţa contravalorii sejurului se va achita la sosire.

Rezervările se pot efectua şi prin platforma booking.com.
Rezervarea este posibilă prin blocarea unei sume – considerată avans – de pe cardul dumneavoastră.


Anularea unei rezervări

Solicitarea anulării unei rezervări făcute prin siteul noelolanesti.ro se poate face telefonic  0730.592.411 sau prin e-mail office@noelolanesti.ro.

În cazul în care rezervarea dumneavoastră a fost facută prin booking.com, rezervarea va trebui anulată prin booking.com.

In cazul anularii rezervarii, avansul nu se restituie, ci ramane valabil in termen de 12 luni de la efectuarea platii pentru rezervarea sejurului intr-o alta perioada disponibila.


Acceptăm urmatoarele carduri de credit

 • Visa
 • Master Card

Politica de reclamaţii

Eventualele reclamaţii care ţin de calitatea serviciilor oferite de Pensiunea Noel din Băile Olănești se pot face catre administrator la numarul de telefon: 0730592411.

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor

ANPC


Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt colectate doar pentru buna desfăşurare a rezervărilor şi activităţii specifice de cazare, iar prelucrarea ulterioară nu va fi incompatibilă cu aceste scopuri. Datele cu caracter personal se prelucrează în conformitate cu drepturile persoanei vizate. Persoanele ale căror date sunt prelucrate au dreptul de a obţine la cerere şi în mod gratuit, rectificarea şi actualizarea acestora, în masura în care prelucrarea nu este conformă cu Legea 677/2001 sau datele sunt incomplete ori inexacte.

Detalii despre prelucrarea datelor cu caracter personal.

Rezervare rapida

  Data sosire*

  Data plecare *

  Adulti*

  Copii

  Numele*

  Telefon*

  Adresa de email

  Mesaj (optional)

  Campurile marcate cu * sunt obligatorii

  Rezervarea este ferma in urma achitării unui avans de 30%, din totalul sejurului, in termen de 3 zile lucrătoare, de la emiterea facturii de avans. In cazul anulării rezervării, avansul nu se returnează.

  Abonează-te la noutăţi

  Top